Proszę o wyrozumiałość...

adamo1592 napisał(a):nie wiem jak sprawdzić kartę muzyczną.

Wojtasgls napisał(a):Podaj nazwe i model plyty glownej.. ( sprawdzisz to programem everest lub odkrecajac obudowe i bedzie napisane gdzies miedzy slotami)
Jesli to jest laptop podaj nazwe i symbol laptopa.
To w koncu masz zainstalowana k. dzwiekowa czy nie? Masz tylko sluchawki czy jakies glosniki tez.? Wlacz np. wiampa jakas piosenke i sprawdz czy leci muzyka w glosnikach.
Poprosze menu start - panel sterowania- system - zakladka sprzet- menedzer urzadzen- klikasz dwa razy na kontroler dzwieku grafiki i gier tak zaby sie otworzylo robisz screena i wstawiasz na forum. Jak przy ktoryms jest znak zapytania zolty lub wykrzyknik otwierasz to i tam bedzie napisany kod bledu rowniez go podajesz tutaj.

adamo1592 napisał(a):Moja karta to Intel 82801GB ICH7

Wojtasgls napisał(a):1. sciagasz stery z tad:
http://www.gigabyte.pl/products/mb/driver/ga-8i945gmf.html
2. usun z tad
menu start - panel sterowania- system - zakladka sprzet- menedzer urzadzen- klikasz dwa razy na kontroler dzwieku
sound blaster 16 lub 32.... ( to mnie bardzo ciekawi odkrec obudowe i sprawdz czy nie masz w slocie pci k. dzwiekowej)
oraz Realtek high definition audio..
I wtedy instalujesz sciagniete stery..

Wojtasgls napisał(a):szczerze mowiac niewiem
sciagnij dwa zainstaluj pierwszy.. jak nic to drugi.sprobuj. Popsuc sie nic nie da

Wytłumaczy może ktoś krok po kroku?
 Wytłumaczy może ktoś krok po kroku?Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości