Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z myszką i z klawiaturą. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • reaConverter Lite • Viber • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Utilities • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner • Audacity
Myszka i klawiatura zacinają się bez powodu co jakiś czas.
Albo jedno albo drugie lub razem.
Czasami pomaga restart komputera ale niezawsze.
Skanowałem antywirusami nic nie wykrywa.
Proszę o pomoc.
a opisz jakie jest to zacinanie czy przez chwile mysz lub klawiatura nie dziala czy cos innego...mysz i klawiatura to z tego samego zestawu czy osobne kupione i w innym sklepie masz do tego jakies sterowniki??
Ja nie skamlę nie,ja pluję w twarz... Jestem śmieszny czort więc śmieję się...
hmmm moze mysz i klawiatura jest zepsuta ale to odpada...hmmm moze masz cos zle ustawione w opcjach wejdz do..
Panel Sterowania>>>Drukarki i Inny sprzęt>>>Mysz i Klawiatura>>>sprawdz czy nie masz wylonczona blokade klikniecia w opcjach myszy itp opcje w opcjach klawiatury tez posprawdzaj
Ja nie skamlę nie,ja pluję w twarz... Jestem śmieszny czort więc śmieję się...