• Ogłoszenie:

Urzadzenie wielofunkcyjne. drukarka, skaner, kopiarka

Chcesz ulepszyć bądź złożyć nowy komputer, pytaj tylko tutaj

Urzadzenie wielofunkcyjne. drukarka, skaner, kopiarka

Postprzez raiylo 24 Lis 2008, 16:34

reklama
Witam serdecznie.
Tak jak w nazwie watku chcialbym abyscie drodzy forumowicze poradzili mi cos odnosnie urzadzenia wielofunkcyjnego, skaner, kopiarka i drukarka. Przegladalem rozne oferty w internecie ale z braku wiedzy odnosnie tych urzadzen nie wywnioskowalem nic konkretnego. Zalezy mi na tym aby nie byl to kombjan mocno drogi i wielki, poza tym aby ewentualne uzupelnianie tuszu, etc bylo stosunkowo tanie tym samym nie ujmujac na jakosci wyjsciowej drukow, skanow, kopii.

Urzadzenie bedzie sumiennie wykorzystywane ze wzgledu na fakt iz jestem studentem i to czy owo trzeba wydrukowac czy zeskanowac. Mowie to bo nie chce aby urzadzenie siadlo z nadmiaru eksploatacji. Prosze o wypowiedzi osoby obeznane w temacie, mogace cos powiedziec z wlasnego doswiadczenia.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
raiylo

Dołączenie: 11 Sie 2007, 14:37
Pochwały: 38

Re: urzadzenie wielofunkcyjne. drukarka, skaner, kopiarka

Postprzez emilka2909 29 Sty 2009, 20:07

Jeśli chcesz znać moje zdanie to wybrałabym na Twoim miejscu urządzenie firmy HP, mam z tą firmą same dobre wspomnienia ;) HP DeskJet F4280 jest chyba najbardziej optymalny - w miarę tani ale i wydajny.
emilka2909
~user

Dołączenie: 23 Sty 2009, 20:25
Pochwały: 1

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości