bystry89 napisał(a):Ja polecam BearShare [dla mnie najlepszy program p2p]
Ja jesli ci o zwykłe akceleratory to ; FlashGet
pfk4 napisał(a):gdzie znajde napisy do "THE MYTH"
Na podstawie komiksu "Garfield": Jim Davis Garfield, najsłynniejszy kot świata, wiedzie życie, którego wielu z nas mogłoby mu pozazdrościć. Całe dnie spędza przed telewizorem na swym ulubionym fotelu i czuje się panem wszechświata. Czar pryska, gdy właściciel Garfielda, Jon (Breckin Meyer), przyprowadza do domu uroczego, choć niezbyt rozgarniętego psiaka o imieniu Odie. Garfield uświadamia sobie, że jego świat legł w gruzach i postanawia pozbyć się uciążliwego konkurenta raz na zawsze.
hasło: http://www.elitewarez.pl

lukaszluck napisał(a):bystry89 napisał(a):Ja polecam BearShare [dla mnie najlepszy program p2p]
Ja jesli ci o zwykłe akceleratory to ; FlashGet
Ta chodzi mi o taki zwykły
No to teraz słuchajcie
scingnelem sobie te flasch gate próbuje sciongac jakis film co tu macie podane dobra dalem sciongij na tej stronce scionga sie normalnie na tym podstawowym windowsie daje potem na flasch gate tesz daje sciongij (i to chyba spomaga szybksoc sciongania) scionglem 30 procent i mój brat wyłonczył to bo chail sobie jakaś gierke pograc wylonczyl czyli zaiwesil i dał X żeby wsyzlo a tam komunikat ze msuze to anulowac bo inaczej nie wyjde no to anulowal i 30 procent poszlos ie cenzura! wienc co mam zrobic zebym w kazdej chwili mógl sobie zaiweic a potem w znowic jaki to ma byc program????
Dobra kokos88 ale gdzie tu ftp??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości