You are watching the most interesting part of a page. See full version
Size
Kunstwandeling Tarwewijk dwars door Obs de Globe
Published: March 03, 2016
Een relaas over een Kunstwandeling door de Tarwewijk, die dwars door onze school liep. De sfeer was goed en leidde tot dit vrolijke verslag.

‘Short Cut Tarwewijk’ is een project in samenwerking met bewoners van de Tarwewijk en uitgevoerd door kunstenaar Stijn van Dorpe.

Een wandelende lijn mensen doorkruist de Tarwewijk waarbij zij zowel openbaar als privéterrein doorsteken. Zo zullen de wandelaars bijvoorbeeld een voordeur binnengaan en via de tuin van de achterburen in een andere straat weer naar buitenkomen. Het traject wordt vooraf volledig voorbereid en over iedere doorsteek is onderhandeld met de bewoners of eigenaars, zodat de wandeling zonder onderbrekingen kan verlopen. De wandeling doorkruist ook De Globe, locatie Den Hertigstraat. De tocht vertrok op zaterdag 19 maart, 14.00 uur van het ‘Paviljoen aan het water’ (Brielselaan 157 ) .

‘Short cut Tarwewijk’ is een project ondersteund en gefaciliteerd door stichting Charlois aan het water, Centrum voor Beeldende Kunst Rotterdam, de Gemeente Rotterdam en de Vlaamse Gemeenschap.
Category Education
License Standard YouTube License
621 views
3 3
Han de Jonge
Onderwijsman - Wie zijn wij ¯\_(ツ)_/¯ “On the other
side of right doing and wrong doing there...