Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
podświetlenie w nokii 3300.duży problem!! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

podświetlenie w nokii 3300.duży problem!!

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

podświetlenie w nokii 3300.duży problem!!

Postprzez cozi 10 Paź 2006, 21:29

reklama
proszę o pomoc.dzis postanowiłem na własną rękę naprawić popsuty klawisz w mojej nokii 3300.mój pomysł był dobry,klawisz naprawiłem.gdy w trakcie naprawy,przy rozebranym telefonie chcialem sprawdzić czy działa,więc włożyłem baterie,okazało się że klawisz działa,wyłączyłem telefon i zacząłęm czyścić płytkę krzemową która jest pomiędzy płytą główną a wyświetlaczem i klawiaturą. nagle poczułem że robi mi się ciepło w palec którym dotykałem plytki.okazało się że zapomniałem wyjąc baterii!!teraz nie dziala mi podświetlenie ani wyśw.ani klawiatury.wydaje mi się ze zrobiło się jakieś spięcie.
jak możecie to powiedzcie mi co ztym można zrobić i czy wogóle można!!co kolwiek?!?!czy na takich płytkach można lutować??oczywiście nie na własną rękę:))jakie to mogą być koszta??

ps.sorki że tak niezrozumiale :D
cozi
~user

Dołączenie: 10 Paź 2006, 20:46
Miejscowość: Wola

Postprzez krzychuls 11 Paź 2006, 17:47

zanies do serwisu, nic ty tu nie zrobisz samemu. Musiales popsuc jakis fragmencik plyty glownej. Nie obejdzie Ci sie bez kosztow :? ale coz innego mozesz zrobic.
IO @ll
Awatar użytkownika
krzychuls
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2006, 14:14
Pochwały: 1

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości