• Ogłoszenie:

Wybór abonamentu na firmę

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Postprzez lilith 23 Sie 2011, 21:22

reklama
Witam,
W ciągu ok miesiąca planuję podpisać umową z jednym z operatorów GSM. Ma być to abonament na firmę. Nie chciałabym, aby abonament był większy niż 65zł brutto.
Przez telefon będę głównie rozmawiać, dlatego to jest główną zmienną mającą wpływ na wybór oferty. Co do telefonu, to tu jedynym wymogiem jest mocna bateria, która pozwoli na kilka dni pracy.

Możecie polecić jakieś ciekawe oferty?
Image
koniczynka = lilith :)
Awatar użytkownika
lilith
~user

Dołączenie: 05 Mar 2007, 00:55
Pochwały: 44

Postprzez sliwka_marynowana 15 Wrz 2011, 15:41

Jeśli chodzi o taryfy firmowe to Orange w ostatnim czasie wprowadziło sporo zmian. Nie wiem co dokładnie Cię interesuje, ale nowością są z pewnościa nielimitowane rozmowy w sieci Orange, 50 % więcej minut (dla osób przedłużających umowę, nie wiem jak z nowymi klientami). Co do telefonów to obniżyli stawki na wybrane modele, masz jakąś ulubioną markę?
sliwka_marynowana
~user

Dołączenie: 23 Lut 2010, 16:41

Postprzez razor_71 21 Wrz 2011, 11:01

Każda Nokia bez fajerwerków będzie trzymać koło 5 dni (podobnie małe Xperie od SE).
I'm the good guy here to save your world
Awatar użytkownika
razor_71
~user

Dołączenie: 15 Sie 2005, 11:31
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 79

Postprzez sliwka_marynowana 27 Wrz 2011, 15:47

Tak jak wspominałam wcześniej orange ma sporo możliwości- przypuszczam, że nie tylko dla osób przedłużających umowę.
Jeąli chodzi o telefon to ze swojej strony mogę polecić Samsunga Galaxy II, nokię e7 communicator i Xperie 10 badź Arc
sliwka_marynowana
~user

Dołączenie: 23 Lut 2010, 16:41

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości