Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deep 3d na androidzie • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Deep 3d na androidzie

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Deep 3d na androidzie

Postprzez Half-Life 25 Gru 2010, 13:57

reklama
Witam

Niedługo kupuje sobie LG Swift i zastanawia mnie czy pójdzie na nim gra Deep 3D :?:

Jeśli nie to wiecie co zrobić aby poszła na noki 5200?
słyszałem że jakiegoś innego softa można wgrać ale jestem nubkiem w tych sprawach :lol:

z góry dzięki
Half-Life
~user

Dołączenie: 04 Sty 2009, 16:45

Deep 3d na androidzie

Postprzez sieman0 25 Gru 2010, 18:18

Half-Life napisał(a):Niedługo kupuje sobie LG Swift i zastanawia mnie czy pójdzie na nim gra Deep 3D

Fajnie. Sprawdź kompatybilność na stronce developera gierki i na pewno się dowiesz ale z tego co widzę można pobrać wersję tej gry w Javie (240x320) co z pewnością odpali na każdym telefonie bo Javę praktycznie każdy posiada.

Half-Life napisał(a):Jeśli nie to wiecie co zrobić aby poszła na noki 5200?

Gra Ci pójdzie na twojej Nokii tylko będzie mało widoczna czyli lepiej już sobie poczekać do wymiany telefonu.

Half-Life napisał(a):słyszałem że jakiegoś innego softa można wgrać

Do tej Nokii nie wgrasz innego Firmware z inną rozdzielką ponieważ tel. nie posiada takiej obsługi sprzętowej pod 240x320. Możesz jedynie wgrać sobie modyfikacje zmieniające czcionkę czyli nic nie wnoszące na temat kompatybilności gry.

Pozdrawiam
HTC One (M7) Black 32GB, Original Android 4.4.3 @ Sense 6.0.
Image
Awatar użytkownika
sieman0
~user

Dołączenie: 05 Maj 2009, 12:12
Miejscowość: Siemiatycze
Pochwały: 104

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość