Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Orange i wiadomości o braku środków • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Faktura VAT • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Take Command • Software Ideas Modeler Standard Portable • Software Ideas Modeler Standard • YouTube Downloader HD Portable • YouTube Downloader HD • Nuclear
Mam problem, kupiłem Iphona i wsadziłem kartę z Orange wszystko gra ale brakło mi środków na koncie i teraz co parę minut przychodzą mi wiadomości z orange o tym fakcie, dawniej na SE k750i dostawałem jeden sms a teraz co 15min, wie ktoś jak wyłączyć te powiadomienia ??
faranek22 napisał(a):to musi być awaria albo mają długi i chcą cię naciągnąć na koszty
Wracając do tematu - to po prostu iPhone próbuje cały czas połączyć się z Internetem. Jest tak "by design". Jeśli nie używasz 3G/EDGE (a np. tylko Wi-Fi) możesz wejść z ajfonowej przeglądarki na stronę:
http://iphonenodata.com/
która umożliwia wyłączenie tego zachowania.
Laptop: Asus K53SV-SX187V || Ubuntu 12.04 | Mac OS X Lion | Windows 7 Home Premium x64 Najbardziej lubię wizualizować sobie ostateczny krach systemu korporacji.