Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Se c702 problem z ładowaniem • programosy.pl
Witam ostatnio nabyłem w sieci komórkowej play telefon SE c702 i po pewnym czasie telefon odmówił posłuszeństwa gdy podłączam telefon do ładowarki to włącza się i pozostaje włączony dopóki nie odłączę ładowarki. Ale wyskakuje komunikat ze telefon się nie naładuje bo bateria jest nieoryginalna. Co z tym zrobić?? bateria jest taka jaką mi przysłali i na pewno jest oryginalna. Z góry dziękuje chciałem dodać że włącza się tylko czasami
Ostatnio edytowany przez matrix99992 18 Maj 2010, 08:58, edytowano w sumie 2 razy
matrix99992, w tym celu dla najlepszej informacji skieruję cię na centrumse.pl tak jest wszystko jak wgrać soft i jaki bo tutaj tłumaczyć to nie ma sensu
wgrasz spokojnie i tak wgrywanie softa odbywa się przy wyłączonym telefonie
UWAGA: powoduje to utratę wszystkiego co jest w pamięci telefonu. Dane na karcie pamięci zostaną zachowane. z resztą otrzymasz także info jak zrobić backup danych
matrix99992, hmm. możesz spróbować zrobić update przez SEUS - Sony Ericsson Update Service. To jest oryginalne oprogramowanie więc gwarancji nie stracisz. jednak wszelkie inne sposoby wgrania softu łamią regulamin umowy i tracisz gwarancję na telefon tyle