Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zdjęć z komórek • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Szukam zdjęć zrobionych przez se k750i(2megapixele) i jakimś innym telefonem(1,3megapixele),chciałbym mieć jako takie pojęcie jaka jest różnica w jakości...
aha to jest aparat 1,2 ale po zmianie seema ma 1,3 pozdrawiam
dodam jeszcze ze te zdjęcia nie są w 100% taki jak powinny być ponieważ sam kalibrowałem soczewkę bo mi sie odkleiła z aparatu, i wydaj mi sie ze soczewka która jest naklejona od nowości, fabrycznie, jeszcze bardziej wzbogaca fotki na e1000
Lineage 2 to jest to.
DRUNKEN COMPANY (Duomaxwell and SpikeHERO)
WINOBRANIE NIEEEE TO WINOCHLANIE:::D