Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 e398 gubi zasięg!!! pomożcie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • OCCT • Spotify • MiTeC EXE Explorer • PilotEdit Lite • Viber • Vivaldi Portable • Vivaldi • MiTeC Task Manager Deluxe
Kilka dni temu kupiłam Motorole e398 gubi ona zasięg! Korzystam z heyah(ma ona jeden z najlepszych zasiegow)Niby widnieją 3-4 kreski zasięgu, jednak nie mogę wykonać połączenia i wyświetla się "połączenie nieudane". Jestem pewna, iż powodem tego komunikatu jest wina braku zasięgu . Czasami uda mi się wysłać smsa czy puścić strzalke. Co mogło się ewentualnie popsuć czy jak trzeba zmienic ustawienia. Z gory dziekuje za pomoc
najpierw upewnij sie czy siec nie ma jakis chwilowych kłopotow, a pozniej zglos sie do osoby od ktorej kupiłes i pogadaj o tym. Jezeli nic nie uda sie, to idz do komisu i spytaj o naprawe, ewentualnie sprzedaj i kup inna
kina14 możesz też przywrócic ustawienia fabryczne. jeśli to nie pomoże to mogła się zepsuć końcówka mocy (sprawdż jak długo po włączeniu szuka zasieg).
jeżeli telefon gubi zasięg to na 90% jest to zwykle końcówka mocy!! ja proponuje żebyś kupił końcówkę mocy na allegro a potem dał do komisu żeby ja wlutowali (powinno taniej być)