Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 se k510i i bluetooth • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EverNote • Camtasia Studio • DBF Viewer • Loom – Video Recorder for Chrome • TunnelBear • 360 Total Security • Mixmax Free • Mozilla Thunderbird • ocenaudio
jak przesyłac pliki z kompa na phone dzieki tej technologii próbuje i nie moge(komórka nie wyszukuje kompa a komp telefonu). mam jeszcze jedno pytanie w telefonie mam taką opcje <<sterowanie zdalne>> za pomocą bluetooth a w tej zakładce mam cos takiego:
-PRESENTER
-MediaPlayer
-Desktop
Do czego to słuzy ?? (w instrukcj sprawdzałem i niema do tego opisu)
Plz pomóżcie
juz w 1 temacie napisal ze bluetooth na usb do kompa nie posiada chyba ze sobie kupil fluid mu nawet napisal ze z czym ma sie polonczyc telefon z powietrzem w komputerze ale on nie rozumie i zklada kolejny temat o tym samym jezeli kupiles bluetooth na usb to powinienes miec z nim program a jezeli takowego bluetooth usb nie posiadasz to po co piszesz to 2 razy nie dotarlo co fluid napisal wczesniej??