Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z era i ich usługami :( • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z era i ich usługami :(

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Problem Z Era I Ich Usługami :(

Postprzez dwozny 07 Cze 2006, 21:08

reklama
Witam, mam pewien problem z usługami ery, a mianowicie około 3-4 dni temu na koncie miałem 0.72 PLN, a do doładowania pozostało mi 3, dzisiaj doładowałem kartę TAK TAK 50 PLN, sprawdzam stan konta, a tu 31.23 PLN, napoczątku myślałem że wzieli mi za promocje, bo wziałem do testowania SPORTSMS, więc chciałem anulować, więc wysyłam SPORTSMS ANULUJ na numer 8171. Pisze że wysyła sms, apo chwili wyskakuje napis "usługa niedostępna" i niemoge tego anulować moje pytanie, brzmi, czy mogę inaczej to anulować? chciałem hasło na era omnix wysłałem smsa o treści A na numer 6677, ale też wyskakuje napis "Usługa niedostępna" co mam zrobić z tym?
Pozdrawiam.
dwozny
~user

Dołączenie: 12 Maj 2005, 12:29

Postprzez Okocza 07 Cze 2006, 22:42

zadzwon do biura obsługi i oni Ci napewno doradzą bo moim zdaniem to masz coś nie włączone lub nie skonfigurowane. tak jak nie wyślesz MMS bez skonfigurowanego WAP-u to pewnie tu nie będziesz mógł nic zrobić w sieci bez aktywacji czegoś.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości