Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z 3510i...pomocy.... • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
WITAM wszystkich mma taki problem w noki 3510i jak dzwonie do kogos albo ktos do mnie na wyswietlaczu wyskakuje co chwilke #### taka kratka a u drugiej osoby z ktura gadam słychac tkaie pipczenia takie jak dzwiek przyiskow taki pi pi pi wkurzajace to jest bo niemozna sie dogaac czasem pipczy co chwilke czasem raz na jakis czas co to moze byc czy to moze oprogramowanie czy co pomocy.....
wiem ze sam nie naprawie nawet sienie tykam ale pytam sie co moze byc bo w jednym serwisie mi powiedział gosc oprogramowanie a w drugim niewiedział co//
Strzelam - problem z klawiaturą. Może telefon jest po zalaniu. Najprawdopodobniej wymiana membrany klawiatury i czyszczenie plyty głównej pomogą. Nie wydasz na to majatku