Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nokia 6020 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EverNote • Camtasia Studio • DBF Viewer • Loom – Video Recorder for Chrome • TunnelBear • 360 Total Security • Mixmax Free • Mozilla Thunderbird • ocenaudio
Przepraszam bardzo ale to znowu ja bardzo proszę o pomoc wszystko mogę wgrać z telefonu na kompa a odwrotnie odrazu wyskakuje komunikat;
Trzeci dzień już siedzę i myślę że może to być wina kabla .Pomóżcie
Pisałem już mam oksygena mobiledit pc suite tylko suite wykrywa mi telefon i zgrywam wszystko z telefonu na kompa a odwrotnie nic nie mogę przesłać.Pozostałe programy nie wykrywają mi telefonu ale może coś źle robie bo za bardzo nie znam angielskiego.
Proszę o pomoc w tej kwestii
[ Dodano: Dzisiaj o 8:53 ] W oxygenie ustawiłam com4 (Nokia CA-42 USB ) DAU-9P/FBUS przewód podłączony bez telefonu a na dole wyskakuje COM-4 Port zajęty ?