Witam, mam problem w grze Uplink - nie wiem jak obejść monitoring podczas włamywania się na serwery. Zakupiłem rzecz jasna analizator połączeń i obejście monitoringu, ale gdy używam go w analizatorze na ikonce monitora to nie działa. Zawsze świeci się czerwona kontrolka na ikonce obejścia, choć raz była ona zielona (podejrzewam że poziom zabezpieczeń był po prostu słaby) - przy łamaniu hasła namierzanie się nie włączało, ale gdy już zalogowałem się jako admin, host zaczął mnie namierzać. Jak w takim razie mam wejść do systemu niezauważonym skoro po zalogowaniu jako admin i tak mnie namierza? Może robię coś źle? I w przypadku tych czerwonych kontrolek - jeśli to dlatego że poziom zabezpieczeń jest zbyt wysoki to jak mam je przełamać? W "sklepiku" nie ma żadnych upgrade'ów, a misje które obecnie otrzymuję mają poziom nie mniejszy niż 5, żadko kiedy otrzymuję misję skopiowania lub usunięcia pliku, ale dostaję za nią tak żałosną kasę (około 1000 kredytów) że to nie ma sensu, nie mam wyjścia muszę wykonać te trudne misje. Oczywiście mógłbym po prostu wyłączyć firewalla i proxy, usunąć co trzeba, wykasować logi i się rozłączyć... ale gdyby to było takie proste to nie dostałbym za to 7000 kredytów, proxy jest na 3 poziomie a firewall na 4, zwykłe programy do wyłączania ich nie dają sobie rady a nie widziałem do nich żadnych upgrade'ów. Proszę o pomoc bo utknąłem w martwym punkcie - nie mogę nic zrobić bez odpowiednich narzędzi