Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pirates of the caribbean: at world's end • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Passmark OSFMount • Microsoft OneDrive • Chromium • Kaspersky Virus Removal Tool • Vim • Maxthon Cloud Browser • reaConverter Lite • FL Studio (Fruity Loops) • Grammarly for Chrome
Mam problem z ową grą, a raczej pytanie... Jak odblokować tryb dla 2 graczy (na jednym PC), w ustawieniach ustawiłem 2 pady, ale tego trybu nie ma Jeżeli trzeba przejść grę to poproszę o save
Skoro jest już temat dotyczący tej gry to napiszę to tutaj Mam wielką prośbę. Wrzuciłby ktoś savy po przejściu drugiego poziomu?? Utknąłem w tym momencie kiedy trzeba wrzucić tą dzikuskę do garnka - udało mi się to kilka razy, raz nawet dwukrotnie ale przy trzecim podejściu już mnie zabiła... Pomoże ktoś?? Proszę o savy albo jakiś łatwy sposób przejścia tego momentu.
Czyli ma to wyglądać w sposób:
ona//garnek//will
czy garnek//ona//will??
Kiedyś udało mi się tym pierwszym sposobem, teraz próbuję drugim i ona cały czas mi przechodzi dookoła garnka