Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 spolszczenia i poradnika do jonh deere american faremer • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: K7 AntiVirus Premium • WinZip • ungoogled-chromium • Microsoft OneDrive • Mozilla Firefox • Master PDF Editor • Farbar Recovery Scan Tool • K7 UltimateSecurity • CrossFTP
Witam. Sorry że otwieram nowy temat który był już poruszany,ale nigdzie nie moge znaleźć tego czego szukam. Szukam poradnika i spolszczenia do gry w farmera. Jedyne co znalazłem to chyba poradnik ale niestety po angielsku oto link :
http://www.kountrylife.com/contents.htm Szukam jeszcze spolszczenia bo bardzo mi jest potrzebne.
Jeśli ktoś mógł by mi pomóc to bym był bardzo wdzięczny.