Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak zwiększyć "głośność" w filmie :d • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Otóż ściagnołem sobie film i jak go oglądam to musze dawać głośniki na max zeby miec (odpowiednią dla mnie oczywiście) głośnośc . W windowsie mam głośność na max i próbowałem w WMP i w BestPlayeri to samo.
Dodam ze w innych filmach jest wszystko dobrze.
Co robić ? z góry dzieki
PZDR!
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5525&st=0&#entry51844
zobacz tutaj konfiguracje AC3 moze to jest rozwiązaniem twojego problemu