Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 w jakim zimnie może pracować aparat cyfrowy ??????? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Passmark OSFMount • Microsoft OneDrive • Chromium • Kaspersky Virus Removal Tool • Vim • Maxthon Cloud Browser • reaConverter Lite • FL Studio (Fruity Loops) • Grammarly for Chrome
Mam Kodaka C330 i robiłek fotki przy -15 stopni cejsjusza może ktoś wie kiedy jest moment krytyczny ? nigdzie nie moge tego znaleźć ani na www ani w manualu do aparatu
a co ty chcesz z nim robić O_o ja tam bym go nie trzymał nawet w temp. -1 , woda sie może skroplić i potem może być kłopot....
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
jak się robi sesje fotografii zimowych ... -1 to chyba joke pewnie tak do -25 spokojnie da się robić zdjęcia mam jeszcze analagową lustrzanke Praktica BX 20 to ta też jest bardzo wytrzymała
Dr@GuN napisał(a):a co ty chcesz z nim robić O_o ja tam bym go nie trzymał nawet w temp. -1 , woda sie może skroplić i potem może być kłopot....
Nie masz racji, aparaty cyfr jak i kamery bez problemu wytrzymuja około -15 i nic sie im nie dzieje ale poniżej to troszeczkę spowalniają. A co dotyczy skroplenie się wody to większość sprzętu firmowego ma zabezpieczenie i wydaję dzwięk i wyświetla ikonkę. Posiadam aparat oraz cam SONY i tak jest.