• Ogłoszenie:

Update sterownika - czy wybieram odpowiedni?

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Postprzez Rammzes 18 Lut 2012, 23:09

reklama
Witam,

posiadam laptopa Lenovo G550 z kartą graficzną NVIDIA GeForce G210M. Jedna z gier prosi mnie o update sterownika karty graficznej.

Image

Czy instalując ten sterownik nie wyrządzi on żadnych szkód w mym laptopie? Kiedyś skorzystałem z innego forum, i zaproponowali mi instalację, jak się okazało, złego sterownika, w konsekwencji nie mogłem uruchomić Windowsa.
Rammzes
~user

Dołączenie: 25 Maj 2007, 17:41

Postprzez bladi1492 23 Lut 2012, 02:04

Sterownik który podałeś , obsługuje twoja kartę graficzną więc nie powinno być żadnego problemu, aczkolwiek jeżeli masz obawę to na twym miejscu zrobił bym obraz recovery za pomocą programu np Ghost, potem bez problemu przywrócisz system z obrazu recovery, zrobienie obrazu to 5-10 min, zabawy jak i wgranie potem obrazu to również zajmuje ok 5-10min ale do ciebie należy decyzja, aczkolwiek myślę że nie powinno się nic złego stać, ale przed instalacja sterownika proponował bym Reinstalacja/update sterownika karty graficznej
"Nie rozmawiaj z idiotą bo najpierw zniżysz się do jego poziomu a potem on pobije Cię doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
bladi1492
~user

Dołączenie: 12 Cze 2007, 11:00
Miejscowość: Cybinka-Słubice
Pochwały: 51

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 13 gości