• Ogłoszenie:

Nie działa mikrofon w windows 7

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Postprzez haribo99 22 Gru 2010, 12:17

reklama
Witam

Na wstępie zaznacze tylko, ze przeoralem google i nic to nie pomoglo. Wszystkie porady zawarte na innych forach nie pomogly.
Karta dzwiekowa VIA HD Audio, zintegrowana z plyta AsRock G31M-VS2. Mam takze glosniki Creative 5.1 (modelu nie pamietam), do ktorych pilota podlaczam sluchawki (zeby nie bylo bezposrednio do karty tez probowalem). Niestety SKYPE twierdzi, ze mikrofon jest za cicho, natomiast program dolaczony do sterow HD VDeck wogole nie reaguje na mikrofon. (mikrofon na bank działa - sprawdzałem).
Mic ustawilem w Win 7 domyslnie. Glosnosc nagrywania wszedzie na full. Juz nie mam pomyslu co moze byc nie hallo... Ma ktos pomysl?

Image

Uploaded with ImageShack.us
Image

Uploaded with ImageShack.us

Dodano 27.12.2010 22:07:22:
Czy nikt serio nie potrafi pomoc?
haribo99
~user

Dołączenie: 30 Gru 2006, 16:00

Postprzez pasarap 20 Lis 2011, 20:51

Witam!
Mam program HD Vdeck i nie mam w nim opcji expert mode. Przed formatowaniem wszystko bylo w porzadku. Posiadam windows 7 x64. Próbowałem reinstalowac sterowniki audio i nic nie pomoglo. Może ktos mi powiedziec czym to jest spowodowane?
pasarap
~user

Dołączenie: 20 Lis 2011, 20:46

Postprzez gugrze 15 Mar 2012, 16:54

Mam ten sam problem. Czy udało się go rozwiązać?
gugrze
~user

Dołączenie: 15 Mar 2012, 16:50

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości