Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jak zainstalować sterowniki do radeona 9200? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak zainstalować sterowniki do radeona 9200?

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Jak zainstalować sterowniki do Radeona 9200?

Postprzez PiotreQ9 12 Cze 2008, 16:09

reklama
Czy mógłby mi ktoś opisać dokładnie krok po kroku jak zainstalowac ponownie sterowniki do karty graficznej Ati Radeon 9200? Obecnie mam zainstalowane jakieś sterowniki, ale nie działają mi gry, dźwięk jest, ale obrazu nie widać.
Jaką wersję sterowników instalować? Czy trzeba też odinstalować sterowniki od płyty głównej i zainstalować na końcu? Itd.
Proszę o pomoc :)
PiotreQ9
~user

Dołączenie: 25 Cze 2007, 15:38

Postprzez Mike 12 Cze 2008, 16:24

1. zassaj i zainstaluj program Driver Cleaner
2. odinstaluj sterowniki w menadżerze urządzeń
3. następnie uruchom kompa w trybie awaryjnym (F8 podczas startu kompa)
3. programem Driver Cleaner usuń pozostałości po sterownikach (wszystko co będzie w nazwie ati)
4. uruchom kompa normalnie
5. sciągnij sterownik - Catalyst™ 6.11 Display Driver for Windows XP
6. zainstaluj nowe stery
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez Wojtasgls 12 Cze 2008, 23:16

PiotreQ9 napisał(a):Jaką wersję sterowników instalować? Czy trzeba też odinstalować sterowniki od płyty głównej i zainstalować na końcu? Itd.

kolejnosc instalowania:
1. stery od plyt glownej
2. k. dzwiekowa, graficzna i lan.
3. dodatkowe

Sterow od plyty glownej nie trzeba odinstalowywac wystarczy nowe zainstalowac (nowsze) jak sa. i po problemie
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości