Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sterowniki touchpad do toshiba satellite l30-10w • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount • Microsoft OneDrive • Chromium • Kaspersky Virus Removal Tool
Witam. Mam problem ze znalezieniem sterowników do touchpada. Szukałem na stronie producenta, googlach, lecz nic nie znalazłem. Jeśli ktoś dysponuje odpowiednim linkiem lub mógłby mi jakoś przesłać instalke, byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dzięki za pomoc.
na pewno ja tam znalazłem sporo sterow do L30 w tym do touchpada ale nie wiem jakie dokładnie chcesz więc... http://pc.toshiba-asia.com/support/downloads/index.jsp notebook computer -> satellite -> L30