Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z dźwiękówką na epoxie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • Helium • Take Command • XRECODE III Portable • XRECODE III • Chromium • Kaspersky Rescue Disk
mam płyte główną EP-8k9a7i epoxa i dźwiekówke zintegrowaną do tego VIA AC'97 Enhanced Audio Controller. ściągnałem sterowniki ze strony epoxa ale dźwieku ciągle nie ma tyle że teraz wizualizacje chodzą w wmp. nie wiem czy to wina sterowników? zainstalowałem zalecane przez producenta płyty...
no głośniki działaja na bank bo to akurat mam takie ze wzmaczniaczem podłączone i jak zapodam normalnie muze z grania to leci ale z kompa nie slyhac jak słuhawki podłączę w ZIELONE wejście to nadal nie ma dźwięku
powinieneś zainstalować sterowniki ze strony REALTEKa. Powinna się pojawić opcja Autosense - wykrywanie podłączonych głośników (słuchawek) - możesz podłączyć do każdego gniazda, kwestia jest WYKRYCIA podłączenia przez płytę główną. To zależy czasem od jakości kabla, styku, oporu głośników.