od trzech dni szukałem sterowników do klawiatury Manty Euro Office XP - bez nich nie działa znaczna większość klawiszy funkcyjnych . Niestety wszystkie znane serwisy z driverami nie posiadają ich w swoich zasobach - ze o stronie Manty nie wspomnę bo tam można znaleźć tylko soft do nowszego hardware'u. Na paru forach znalazłem posty ludzi o te sterowniki i oni również piszą, że nie ma ich nigdzie na necie. Jeden z postów jest między innymi na tym forum.
Szczęśliwie dziś odnalazła się oryginalna płyta od tej Manty. Postanowiłem ją wiec zgrać i wrzucić na megaupload, a później zarejestrować się na tym forum i dodać posta.
Wszystko fajnie tylko
http://forum.programosy.pl/viewtopic.php?p=728499
no właśnie. To że napisałem odpowiedź do postu z 2005 adminowi bZIQ nie zmieściło sie w jego cache'u. Pomyśl człowieku, że jak ludzie wpiszą w GOOGLE "sterowniki Manta Euro Office XP" to wyskakuje strona twojego forum z postem z 2005r. Teraz będą mogli sobie zrzucić ten soft bez wysiłku. A w dodatku forum to jest jedynym miejscem w necie, gdzie ludzie mogą znaleźć te stery. Jak teraz nie rozumiesz jeszcze to tobie nawet okulista nie pomoże.
pozdrawiam
PS
z chęcią przeczytam opinie innych user'ów co sądzą o takim zachowaniu? przecież każdemu z was napewno zdarzyło się szukać driver'ów do starej grafy czy dźwięku.