Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mucha w monitorze. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mucha w monitorze.

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Mucha w monitorze.

Postprzez kubucza 11 Lip 2008, 19:05

reklama
Temat mówi sam za siebie :banan: :banan:
Początkowo myślałem, że to animacja, później próbowałem stącić, a na koniec zacząłem się śmiać.
Co z tym zrobić? Chodzi mi robal po monitorze(taki 2 mm) i mnie denerwuje. Może coś uszkodzić? Czy mogę rozkręcić monitor(bez tracenia gwarancji) i wyciągnąć to, czy czekać aż zdechnie???
Monitor Balinea 19" ale nie pamiętam modelu.
Awatar użytkownika
kubucza
~user

Dołączenie: 28 Cze 2006, 16:18
Miejscowość: Łowicz
Pochwały: 13

Postprzez qspy 11 Lip 2008, 19:23

Napewno nie czekaj az zdechnie , wyjmij, delikatnie wywal robaka i przykreć ;)
qspy
~user

Dołączenie: 11 Lip 2008, 19:10

Postprzez Mike 11 Lip 2008, 20:42

kubucza poczytaj => http://forum.programosy.pl/owad-w-matrycy-laptopa-vt85854.htm
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez kubucza 12 Lip 2008, 11:18

Oddam na gwarancje. Już są 3 i ganiają się po monitorze :roll:
Awatar użytkownika
kubucza
~user

Dołączenie: 28 Cze 2006, 16:18
Pochwały: 13

Postprzez skowrona 12 Lip 2008, 12:06

Oddam na gwarancje. Już są 3 i ganiają się po monitorze Rolling Eyes

widocznie gdzieś jest szpara i wchodzą
a że akurat teraz najbardziej atakują meszki kreski czy jak to woli to się nie dziw jeśli będzie ich wiecej
Image
Awatar użytkownika
skowrona
~user

Dołączenie: 14 Gru 2006, 22:51
Pochwały: 71

Postprzez lisu221 12 Lip 2008, 12:19

Mam ten sam problem. Też mi właśnie jakaś 'kreska' zapierdziela po monitorze. I mam pytanie czemu nie można poczekać aż to zdechnie? Można się jakoś zabezpieczyć od tego?
"Mówiąc jaka jest dzisiejsza młodzież, zastanówcie się, jacy są Ci, co ją wychowali"
Awatar użytkownika
lisu221
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 16:23
Pochwały: 2

Postprzez Fire_ 12 Lip 2008, 14:29

qspy napisał(a):Napewno nie czekaj az zdechnie , wyjmij, delikatnie wywal robaka i przykreć ;)

A co z gwarancją? Jak byś nie wiedział to w serwisie się poznają że obudowa była otwierana, zresztą w środku są przyklejone plomby, ja otworzyłem swojego LG i nie chcieli mi naprawić, musiałem zapłacić... :wow: Nie bardzo rozumiem po co komuś tak radzisz?
"(...)Gdybym mówił językami wszystkich ludzi, a miłości bym nie miał, nikim bym nie był, stałbym się jak miedź brzęcząca i jak kamień brzmiący(...)"
Autor: Nieznany
Image
Awatar użytkownika
Fire_

Dołączenie: 28 Cze 2008, 23:09
Miejscowość: 20°08'E 51°58'N
Pochwały: 15

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości