Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

na temat monitora. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

na temat monitora.

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

na temat monitora.

Postprzez pawko 29 Sie 2007, 12:58

reklama
chciałbym zapytać o wasze opinie na temat monitora takiego jak ten:
http://www.allegro.pl/item224061219_samsung_920nw_19_panorama_700_1_5ms_nowy_fv.html
z góry dzięki.
Chelsea Londyn ....
Blue is the color ....
Awatar użytkownika
pawko
~user

Dołączenie: 25 Sty 2005, 20:15
Miejscowość: 3miasto
Pochwały: 7

Postprzez Lecter 29 Sie 2007, 13:08

Patrząc na parametry i cenę jest całkiem niezły.
Awatar użytkownika
Lecter
~user

Dołączenie: 26 Gru 2005, 17:00
Pochwały: 303

Postprzez conter 29 Sie 2007, 23:14

pamiętaj tylko ze parametry nie są zawsze prawdziwe poszukaj testów tego monitora, ja sie tak przejechałem na iiyamie ale po paru dniach wymieniłem na samsunga, nie będe opisywał tera modeli bo to niema sensu. Ja po prostu kupowałem na miejscu i moglem wymienić.
Awatar użytkownika
conter
~user

Dołączenie: 23 Sty 2006, 23:17
Miejscowość: Gorzów
Pochwały: 1

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości