• Ogłoszenie:

Pokazuje pełny dysk a nie jest

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez greta 25 Sty 2011, 14:21

reklama
witam tak jak w temacie pokazuje mi ze mam pełny dysk a nie jest przed wyłączeniem było jakieś 50G zajęte a po włączeniu pełny robiłem takie coś jak wymazywanie dysku D. CCleaner-em i wyłączył mi się komp (laptop)z braku zasilania po włączeniu właśnie wyszło że jest pełny dysk robiłem ponownie tym ccleaner-em ale nic nie dało
greta
~user

Dołączenie: 22 Sty 2009, 13:58

Postprzez dadamczuk2 28 Sty 2011, 21:03

Spróbuj przywrócić system do ostatniej działającej konfiguracji. Napisz koniecznie jaki to system i jaki dysk :!:
Foxconn a74mx-k, GoodRam 3GB DDR2, Gforce 8400GS, Seagate 1TB, Antec EarthWatts Green 500W 80Plus Bronze Windows XP Pro SP3
Image
Awatar użytkownika
dadamczuk2
~user

Dołączenie: 30 Lis 2010, 23:13
Miejscowość: Siemiatycze
Pochwały: 10

Postprzez greta 30 Sty 2011, 10:50

system to vista home już wiem co było przyczyną zrobiłem programem ccleanerem wymaż wolne miejsca na dysku D i stad pokazywał mi że jest pełny bo tym program nie dokończył bo brakło zasilania po włączeniu ponownie kompa dysk był pełny może brakowało z 7G zrobiłem szybki format tego dysku bo nic na nim nie miałem oprócz HDDrecovery o wadze 11G i teraz żałuje bo ten plik byłby mi bardzo potrzebny
greta
~user

Dołączenie: 22 Sty 2009, 13:58

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości