• Ogłoszenie:

Komputer nie widzi dysku zewnętrznego

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez Predi 11 Gru 2010, 14:32

reklama
Ostatnio chciałem zrobić kilka dodatkowych partycji na dysku zewnętrznym bez jego formatowania. Poszukałem w internecie i znalazłem program EASEUS Partition Master. Wszystko fajnie ładnie działało, zrobiłem 2 nowe partycje na dysku jednak jak się okazało to co miałem na dysku zaczęło być niewidoczne dla komputera. Chcąc wrócić do pierwotnego stanu rzeczy usunąłem partycje które zrobiłem. Teraz komputer nie widzi dysku. Czy da się jakoś przywrócić pierwotną postać rzeczy bez formatowania całkowitego dysku?

Jeszcze bym zapomniał, dysk jest widoczny w programie w którym chciałem dodać kilka partycji i wygląda to tak:

Image
Predi
~user

Dołączenie: 12 Cze 2006, 20:10

Postprzez Robert 11 Gru 2010, 19:18

Predi,
na tym screenie wygląda to tak jakby tam wogle nie było partycji.
W tym programie nie ma czegoś takiego jak przywrócenie poprzedniego stanu rzeczy?
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 21 Mar 2006, 22:52
Miejscowość: ...
Pochwały: 352

Postprzez Predi 11 Gru 2010, 21:11

Nie widzę żadnej takiej opcji aby było przywrócenie pierwotnego stanu rzeczy. O dziwo xbox dalej widzi partycję którą miał przygotowaną dla siebie pod instalację gier. Na początku z tego co pamiętam podział partycji wyglądał identycznie
Predi
~user

Dołączenie: 12 Cze 2006, 20:10

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości