Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nagrywarka dvd lg • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nagrywarka dvd lg

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

nagrywarka DVD LG

Postprzez iza408 08 Mar 2008, 20:57

reklama
Mam taki problemŁ
Po włożeniu do nagrywarki płyty DVD na której są nagrane dane, komputer nie widzi ich. Jak klikam dwa razy na ten dysk to mi wychodzi puste okienko. Ale kiedy w mój komputer dam prawym klawiszem i właściwości na ten dysk to mi wychodzi że dysk jest pełny.
Często mi sie zdarza. Co się dzieje?
Aha dodam że płytki są OK bo u innych osób działają.
iza408
~user

Dołączenie: 30 Kwi 2007, 14:10

Postprzez Robert 08 Mar 2008, 21:33

iza408
być może już laser pada, w LG tak jest, jak długo użytkujesz nagrywarkę? Czy jest bardzo wyeksploatowana ?(dużo płyt nagrałaś)
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 21 Mar 2006, 22:52
Miejscowość: ...
Pochwały: 352

Postprzez iza408 08 Mar 2008, 22:25

Mam ją ok. 2 lata.
Nie nagrywam dużo płyt tylko czasami jakiś film albo dane, więc nie uważam żebym to ja ją "wykończyła"...
iza408
~user

Dołączenie: 30 Kwi 2007, 14:10

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości