Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z drukarką hp deskjet 845c • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • USB Raptor • WebCatalog • tinyMediaManager Portable • tinyMediaManager • Farbar Recovery Scan Tool • Monkey′s Audio
Posiadam drukarke HP 845c Kupiłem ją 4 lata temu i po wykorzystaniu pojemników z tuszem przestałem jej używac bo nie była mi potrzebna Dysze w pojemnikach pozasychały Więc musiałem kupić nowe pojemniki I tu się pojawia problem gdyż kupiłem nie oryginalne pojemniki tylko zamienniki i jakież było moje zdziwienie gdy po włożeniu ich do drukarki, drukarka nie chciała drukować gdyż Pojemniki nie były firmy HP tylko innej firmy I tu się pojawia moje pytanie czy da się coś wykombinować żeby działał na zamiennikach czy trzeba kupić oryginalne pojemniki