Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
hp drukuje caly czas strony testowe • programosy.pl

• Ogłoszenie:

hp drukuje caly czas strony testowe

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

HP drukuje caly czas strony testowe

Postprzez qlpek 12 Maj 2006, 16:41

reklama
Witam..
Niedawno uszkodzil mi sie Cartridge w drukarce wiec kupilem nowy.
Tyle ze teraz po zamontowaniu go przy kazdym wlaczeniu drukarki drukuje sie strona testowa...
Mialem juz tak zaraz po kupieniu printera i sobie jakos z tym poradzilem, ale teraz juz nie pamietam jak :(
Moja drukarka to HP psc 1315 all-in-one series

Pzdr :wink:
Awatar użytkownika
qlpek
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 21:58
Miejscowość: Połaniec
Pochwały: 21

Postprzez tandoori 12 Maj 2006, 17:19

Też mam ten model. Strony testowe są drukowane po to by ustawić odpowiednio katridż (nie wiem w jakim celu) i gdy takowaa strona się wydrukuje wkładasz tą kartke do skanera i wciskasz skanuj powinno pomóc. Zresztą ta strona, która się drukuje od razu podpowiada jak to zrobić są tam takie rysunki informacyjne. Jeżeli proces przeniegnie prawidłowo to nie będą sie więcej drukowąc takowe strony tylko podczas montowania nowych katridży, ale to zazwyczaj raz na jakiś czas, w zależności od częstotliwości wymieniania katridży. Mam nadzieję, ze to coś pomoże.

T.

Autor postu otrzymał pochwałę
jestem rodzaju żeńskiego, więc uwaga na formę.
Awatar użytkownika
tandoori
~user

Dołączenie: 09 Kwi 2006, 22:28
Pochwały: 2

Postprzez qlpek 12 Maj 2006, 19:45

Dzieki stary :mrgreen:
Jestem ci bardzo wdzieczny za pomoc :wink:

Mozna zamknac temat :banan:
Awatar użytkownika
qlpek
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 21:58
Miejscowość: Połaniec
Pochwały: 21

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości