Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 vivo działa, ale jak dźwięk? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EverNote • Camtasia Studio • DBF Viewer • Loom – Video Recorder for Chrome • TunnelBear • 360 Total Security • Mixmax Free • Mozilla Thunderbird • ocenaudio
chcę zgrywać nagrania z kamery analogowej na kompa przez vivo, z obrazem już sobie poradziłem, ale nie wiem jak doprowadzić dźwięk, wyjście audio w kamerze mam podłączyć do wejścia mikrofonowego na karcie dźwiękowej? jezeli tak to gdzie można dostać kabel czincz>minijack?
nie podpinaj pod wejscie mikrofonu tylko pod wejscie Line-in wtyczka
powinna byc koloru niebieskiego (na plycie glownej)
powodzenia...
p.s
jak podepniesz pod wejscie mikrofonowe to bezdiesz mial dzwiek mono...
p.s.2
w programie w ktorym przechwytujesz obraz nie zapomnij ustawic zrodla dzwieku i w panelu terowania nie zapomnij ustawic glosnosci dzieku Line-in