Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

niemoge nigdzie nzleść pada do ps2 ze skinem db • programosy.pl

• Ogłoszenie:

niemoge nigdzie nzleść pada do ps2 ze skinem db

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Niemoge nigdzie nzleść pada do PS2 ze skinem DB

Postprzez SSJGoku 25 Gru 2005, 19:08

reklama
Siema widziałem kiedyś na jakiejś stronie www (USA) PADA do PS2 ze skinem Dragon Ball'a. I moje pytanie to czy można kupić taki pad do konsoli w polskich sklepach internetowych.!?.
Awatar użytkownika
SSJGoku
~user

Dołączenie: 25 Gru 2005, 16:18
Pochwały: 2

Postprzez fluid 25 Gru 2005, 19:17

szanse na to sa praktycznei rowne zeru
musialbys zamowic taki pad na tej stronie gdize go widziales ale koszta dostawy bylyby weiksze niz koszt pada wiec sie nie oplaca
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Postprzez SSJGoku 25 Gru 2005, 20:18

Szkoda :( , ale kto wie :) może jakoś znajde. Mam czas więc poczekam.
Awatar użytkownika
SSJGoku
~user

Dołączenie: 25 Gru 2005, 16:18
Pochwały: 2

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości