Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
spolszczeni dzikich hord • programosy.pl

• Ogłoszenie:

spolszczeni dzikich hord

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Spolszczeni Dzikich Hord

Postprzez adrian92tur 28 Sty 2008, 18:38

reklama
Więc ściągłem spolszczenie <które jak powiedziała osoba umieszczająca je na forum(nie tym) że jest wyciągnięte z gry> i jako że nie mam jeszcze pełnej wersji gry wpakowałem je do wersji DEMO.do pliku data.plik nazywał sie texts.pak.Wyjąłem go z folderu i władowałem do daty.No załączam gre i dobrze ale nie mam polskich (np."Zapisz gr*.Wyj*cie z gry itd.)(gdzie "*" to brak polskiego znaku) A gdy włączam scenariusze mam dwa.Coś tam Agraela i "Sky Father Fury" gdy właczam fury to gdy się ładuje gra ten ork gada coś po ang.Dobra ujdzie ale napisy też były po ang. :( czy dobrze władowałem spolszczenie?Czy w pełnej wersji będzie wszystko dobrze? I jak coś to gdzie mam je władować.Jak coś bardzo bym prosił równierz o spolszczenie jeśli złe mam albo coś. Z góry THX :)

Pozdrawaim
adrian92tur
~user

Dołączenie: 04 Maj 2007, 21:17

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości