Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

spolszczenie do spellforce 2: czas mrocznych wojen . • programosy.pl

• Ogłoszenie:

spolszczenie do spellforce 2: czas mrocznych wojen .

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Spolszczenie do SpellForce 2: Czas Mrocznych Wojen .

Postprzez BOCIANOWATY 20 Sie 2006, 08:42

reklama
Witam , szukam spolszczenia do gry SpellForce 2: Czas Mrocznych Wojen .
BOCIANOWATY
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 14:44

Postprzez PaBl0 20 Sie 2006, 10:38

Niestety nie ma spolszczenia do tej gry. :(
PaBl0

Postprzez Elomar 29 Lip 2007, 01:52

Kolega racji zupelnie nie ma, ponieważ takie spolszczenie isnieje i jesli ma to jeszcze jakies znaczenie to można sie w tej sprawie ze mną skontaktować =]

Osoby które kontaktowały się ze mną w sprawie tego spolszczenia informuję, że wróciłem już i jeśli wciąż są nim zainteresowane mogę je udostępnić.

Trzeba zastapic oryginalne pliki tymi i po wszystkim..jedyny problem to brak polskich czcionek..wiec ci którzy maja pirata zdecydują się na oryginał, szkoda, że ja mam angielski =/

Awatar użytkownika
Elomar
~user

Dołączenie: 29 Lip 2007, 01:45

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości