• Ogłoszenie:

Przewijanie filmów na yt.

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Przewijanie filmów na yt.

Postprzez KordiEJ 05 Kwi 2012, 13:48

reklama
Witam, z góry zaznaczam iż nie wiem czy pisze w prawidłowym dziale ponieważ dużo czasu nie udzielałem się na forum i nie wchodziłem na nie.

Mój problem polega na tym iż posiadam przeglądarkę Google Chrome, Windows 7 Professional 64 bity i komputer generalnie z podpisu jest aktualny. Gdy oglądam filmy na YT po chwili pasek przewijania wraca na początek, film leci dalej, nie da się go zatrzymać ani przewinąć reinstalowałem flash playera a nawet usnąłem go gdyż Chrome posiada wbudowany, nic to nie pomogło. Wcześniej zdarzało się to kilka razy, ale wyłączenie przeglądarki pomagało albo odświeżenie strony. Teraz nie pomaga nic, nie wiem co robić, nie mogę oglądać filmików na YT. Strasznie mnie to irytuje i na prawdę proszę o pomoc. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64
KordiEJ
~user

Dołączenie: 17 Cze 2011, 01:37
Pochwały: 6

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości