Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak z piosenki na stronie zrobić mp3 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • USB Raptor • WebCatalog • tinyMediaManager Portable • tinyMediaManager • Farbar Recovery Scan Tool • Monkey′s Audio
Otuż po wielkich poszukiwaniach piosenki którą strasznie polubiłem, wkońcu ją znalazłem http://www.niezla-agentka.pl/?dzial=koncerty&fun=pokaz_kategorie&id_kategorii=81
jednak nie wiem jak mógłbym ten utwór przerobić na mp3? Moze jakiś program? Albo ktoś umie i wrzuci mi to na rapshide? Bardzo Prosze O Pomoc
1) otwórz tą strone za pomoca najlepszej z przegladarek - Internet Explorerem
2) teraz otwórz Moj Komputer > Narzedzia > Opcje folderow > Widok > Pokaz ukryte pliki i foldery > OK.
3) otwórz folder C >> Documents and Settings >> "nazwa uzytkownika" >> Ustawienia lokalne >> Temporary Internet Files i w tym folderze powinien byc plik mp3 > skopiuj go stamtad i gotowe.