kilkujadek napisał(a):Wytłumacz jeszcze raz bo coś nie kumam ?? Ja mam tobie znaleść bo tobie się niechce czy jak ?
Chłopie( czy kim tam jesteś ) jakbys chciał zauważyć była późna godzina, i tak jak właśnie sam napisałeś niechciało mi sie szukać, nie będe udawał byłem zmęczony i liczyłem na to ,że jakiś dobry człowiek poda mi linka. Niekoniecznie miał szukać przez cały ten temat, bo to była by głupota stracić tyle czasu dla osoby której sie w sumie nia zna (lub jak kto woli dobroduszność

) Liczyłem na to że dana osoba sama niedawno szukała tego filmu, albo posiadała poprostu zapisany link gdzieś na komputerze

Zrozumiał bym każdą "normalną" odpowiedź w stylu że musze przeszukać forum etc.
Niechce tutaj powiększać flame, bo z tego co widze jesteś starszy odemnie ale wyzywanie ludzi w moim wypadku od analfabetów jest śmieszne i tylko świadczy o twoim poziomie...przecież ty wcale mnie nie znasz
Zastanawia mnie także fakt co mogło doprowadzić Cię do takiego a nie innego wyrażenia swojego niezadowolenia... No tak nie napisałem prosze
Tak więc zabieram sie do przeszukania tego działu, może akurat nie trafie na 400 stronie, albo wcześniej może znajdzie sie ktoś kto mi pomoże

Ad gloria, ultra articulo mortis...
nie oddam ci pieniędzy, żyj ojczyzno w nędzy
Profesjonaliści zbudowali Titanica, amatorzy Arkę...