Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

kadra reprezentacji polski - niemcy2006 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kadra reprezentacji polski - niemcy2006

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Postprzez mareczek_ 16 Maj 2006, 15:36

protoss napisał(a):Piechnę i Frankowskiego powinien wziąć, a co do Dudka to już nie jestem tak przekonany :?

ja co do dudka jestem przekonany jest lepszy od nich wszystkich tylko co boruc jest na równym poziomie co dudek
mareczek_
~user

Dołączenie: 10 Maj 2006, 18:45

Postprzez Buszinio 16 Maj 2006, 15:47

kokos

Przestancie! już komentować , jednym się podoba wybór , drugim nie . Czas pokaże czy to było trafne i oby tak
Dżem!!!
Awatar użytkownika
Buszinio
~user

Dołączenie: 15 Lis 2005, 10:00
Pochwały: 19

Postprzez gieniek 16 Maj 2006, 15:47

nom na ostatnich mistrzostwach dudek bronil dobrze tylko reszta zachowywala sie jak !@!^&!#*!! szkoda pisania po co na mistrzostwa jedzie rasiak i mila albo garncarczyK?
PS.Czemu mi SB wylaczyliscie??
Czemu mi SB wylączyliscie??
gieniek
~user

Dołączenie: 17 Kwi 2006, 21:52
Miejscowość: Olsztyn
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości