molderinho napisał(a):ale te wszystkie linki które zostały podane albo nie istnieją albo trzeba czekać pól wieku żeby mozna było sciagnac
kokos88 napisał(a):sprawdzilem sam i odczekalem 15 sek wpisalem kod i zaciagalem.
Wariat napisał(a):jemu pewnie chodzi o to ze musi czekać aby zassac kolejne party
Wariat napisał(a):kokos do ktulego pzedskola chodzis
www.elitewarez.pl
Tranzit napisał(a):wiki-kacha napisał(a):mam jeszcze pytanko jak sciagac filmy z tych rapidshare wchodze na podanyl ink zaznaczam ze chce free i nie wiem co dalej...pozdrawiam
czekasz aż czas minie przepisujesz kod do ramki i klikasz "Download from Net-Mirror 'Omega' spróbuj powinno zadziałać![]()
pozdro
gregor.37 napisał(a):witam,też mam prośbę o pomoc-wchodzę na rapidshare,czekam i czekam i nic,raz było tak jak piszesz,ale po wejściu na rapidshare zaczęło odliczac czas-a teraz nic,zupełnie nic,pozdrawiam
Konr@d napisał(a):Mam prośbę o linki do czterech pancernych odcinki 15,16,18,19,20gregor.37 napisał(a):witam,też mam prośbę o pomoc-wchodzę na rapidshare,czekam i czekam i nic,raz było tak jak piszesz,ale po wejściu na rapidshare zaczęło odliczac czas-a teraz nic,zupełnie nic,pozdrawiam
Jeśli masz stałe ip ti musisz odczekać godzine a jeśli nie np .neostrade to powinno działać
gregor.37 napisał(a):Konr@d napisał(a):Mam prośbę o linki do czterech pancernych odcinki 15,16,18,19,20gregor.37 napisał(a):witam,też mam prośbę o pomoc-wchodzę na rapidshare,czekam i czekam i nic,raz było tak jak piszesz,ale po wejściu na rapidshare zaczęło odliczac czas-a teraz nic,zupełnie nic,pozdrawiam
Jeśli masz stałe ip ti musisz odczekać godzine a jeśli nie np .neostrade to powinno działać
mam neostrade,i widzę tylko ramkę do uploadu i jakies tam ble ble o premium-account
Wariat napisał(a):pisze ci:
dj_fox1988 napisał:
Please wait 2 minutes, then try your download again.
żebyś poczekał 2 minuty bo zassałeś już
dj_fox1988 napisał:
448302343 bytes
i dopiero po tych 2 minutach mozesz ściągać dalej Wink Razz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości