Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 quake 3 tworzenie serwera dla kalnów • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount • Microsoft OneDrive • Chromium • Kaspersky Virus Removal Tool
Yo potrzebuje pomocy.... zalozylem z kumplem klan strona wwwjest w trakcie pracy ale nie wiem jak sie tworzy serwery klanowe?? Wie ktos ??
Jezeli tak to prosze o kontakt na szefo16@poczta.fm Z gory thx
Interesue nie głównie sport dziewczyny i oczywiście gierki
Ale można zrobic samemu lecz pingi mogą być Wysokie , ja mam serwer w cod 2 i pingi są bardzo małe przy 16 osobach na serwie, ponieważ jestem w dobrej sieci ale np. mój kolega z lepszym kompem i z prędkościa taka jak ja tyle że inna firma ,przy 4 osobach mają pingi 5 razy większe od graczy na moim serwie
szefo2005 napisał(a):nie wiem jak sie tworzy serwery klanowe??
Tu masz stronke mojego kumpla Wilka (osoby grające w Q3 wiedzą o kogo chodzi ) na niej pisze jak zrobić server...
http://www.infinite-project.pro.vg
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.