• Ogłoszenie:

Zniknęły foldery i wpisy w rejestr, pomocy

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Postprzez eez 01 Maj 2012, 10:27

reklama
Witajcie. Mam chyba jakiegoś syfa. System jest swieży, instalowany ze dwa dni temu, ale po zainstalowaniu potrzebnych mi programów zauważyłem że znikają mi obrazki skrótów tj. jest skrót ale bez swojej graficznej otoczki, ale pominąłem to myśląc że to nic wielkiego, ale dziś po zainstalowaniu vegas pro (pirackie cenzura - nigdy więcej) :/ stało się coś okropnego a mianowicie:
-zniknęły wszystkie foldery z grami
-zniknęło mnóstwo folderów z programami (także z Deamonem więc ciężko będzie go wykasować)
-zniknęły wpisy w rejestr do ww
-komputer trochę dłużej myśli

Postanowiełm uruchomić przywracanie ale nie wiem czy to coś da. Chciałbym jakoś to wszystko odzyskać przecież nie możliwym jest żebym stracił te wszystkie foldery - muszą być gdzieś ukryte czy jakoś, bo miejsca nie przybyło na systemowym?
Zależy mi na tym abym po 1 miał czysty system, po 2 odzyskał Battlefielda :( :( :( bo nie chce dziś stracić znowu całego dnia na aktualizacje i po 3 abym nie stracił muzyki.
Wrzuce logi jak tylko uruchomi mi się komp i jeśli oczywiście będę mógł zainstalować programy do tego - bo jak próbowałem zainstalować malware to ten już nie chciał się uruchomić. Więc licze na szybką pomoc. Aktualizuję temat jak tylko komp zrobi mi restart....
Płyta główna Asrock P67 Pro3 I Procesor Intel Core i5 2500K 3.3 GHz BOX I Pamięć Goodram DDR3 2x4096MB 1333MHz CL9.0 BOX I Dysk SATA Seagate Barracuda 2TB I Zasilacz OCZ 700MXSP I Grafika Radek 6870 XFX BE DH 1GB I Monitor LCD LG 23" I Windows 7 Ultimate
eez
~user

Dołączenie: 04 Lut 2008, 10:24
Miejscowość: ŁDZ
Pochwały: 3

Postprzez wojtas 03 Maj 2012, 11:00

ciężko powiedzieć o co chodzi.. przywracanie nie działa?
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez Makinero 03 Maj 2012, 13:36

Przejrzyj dziennik zdarzeń w poszukiwaniu informacji na temat ewentualnych błędów jakie występują w systemie...
Makinero
~user

Dołączenie: 20 Kwi 2012, 22:11

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości