• Ogłoszenie:

Dlaczego po wpisaniu danych strona znowu prosi o hasło?

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Postprzez Rsohar 18 Maj 2026, 19:32

reklama
Dzień dobry. Mam problem z wejściem na swoje konto gracza. Wpisuję poprawny e-mail oraz hasło, klikam zatwierdzenie, po czym strona na ułamek sekundy robi się całkowicie biała i ponownie wyświetla mi pusty formularz wejścia. Nie pojawia się żaden komunikat, że hasło jest błędne. Czy to oznacza, że moje konto zostało skasowane, czy to błąd systemu?
Awatar użytkownika
Rsohar
~user

Dołączenie: 13 Maj 2024, 14:20

Postprzez Nozmond 18 Maj 2026, 19:37

Tego typu pętla odświeżania strony przy próbie wejścia do panelu to klasyczny problem techniczny leżący zazwyczaj po stronie Twojej przeglądarki internetowej, a nie wina samego operatora. Kiedy regularne v vegas logowanie zachowuje się w ten sposób, najczęściej oznacza to, że w pamięci podręcznej komputera zapisały się stare pliki cookies, które kłócą się z nowymi skryptami bezpieczeństwa na serwerze. Najlepsyym i najszybszym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest całkowite wyczyszczenie pamięci cache przeglądarki lub po prostu otwarcie witryny w trybie incognito. Możesz również spróbować zalogować się z innego urządzenia, na przykład ze smartfona przy użyciu transmisji danych komórkowych, co pozwoli wykluczyć błędy domowej sieci Wi-Fi. Twoje saldo oraz postępy w grach są w pełni bezpieczne, więc po zresetowaniu tych lokalnych ustawień bez trudu odzyskasz dostęp do swojego profilu i będziesz mógł bez przeszkód kontynuować rozgrywkę.
Image
Nozmond
~user

Dołączenie: 17 Sie 2024, 16:07

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości