Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Problem z kropkami na ekranie • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Problem z kropkami na ekranie

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Problem z kropkami na ekranie

Postprzez Predi 13 Sty 2009, 19:17

reklama
Dziś podczas normalnego użytkowania windowsa podczas grania pojawiły mi się jakieś niebieskie kropki na całym ekranie i komputer się zawiesił. Gdy go zresetowałem nie chciał już się włączyć w normalnym trybie i muszę używać trybu gotowości. Nie wiem czy na screenie będzie to widać ale może zamieszczę go:
http://img74.imageshack.us/my.php?image=beztytuubh7.jpg
Robiłem na komputerze to co zawsze, nic nie ściągałem, nie uruchamiałem żadnych nowych aplikacji, nie wchodziłem na jakieś niepewne strony. Nie wiem co może być przyczyną błędu, podejrzewam kartę graficzną, wieczorem spróbuję jeszcze podłączyć inny monitor. Próbowałem już przywracanie systemu, reinstalacja sterowników, wyczyściłem wiatraczki. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić, może ktoś wie jak z czymś takim można sobie poradzić?
Predi
~user

Dołączenie: 12 Cze 2006, 20:10

Re: problem z kropkami na ekranie

Postprzez Budosz 14 Sty 2009, 20:54

Predi napisał(a):trybu gotowości.

chyba trybu awaryjnego.
Podaj konfigurację swojego komputera wraz z zasialczem
(model i moc)
P5QL PRO|Q6600 2.4@3.2|Patriot/A-data 4Gb/801mhz CL5|Gainward HD4850 Golden Sample|Chieftec 400W|Windows 7 Ultimate x64|
Awatar użytkownika
Budosz
~user

Dołączenie: 25 Kwi 2006, 17:17
Miejscowość: Londyn
Pochwały: 28

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości