Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Uruchamianie opery - kontynuuj przerwaną sesję • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Witam,od jakiegoś czasu mam zawsze taki komunikat przy uruchamianiu opery,myślałem że pomoże aktualizacja ale nie.Dlatego odinstalowałem i na nowo zainstalowałem program też nie pomogło.W ustawieniach mam rozpocznij ze stroną szybkiego wybierania,czyść historię podczas zamykania oraz czyszczenie ciasteczek.I pomimo tego dalej pojawia się to a zaczyna być lekko denerwujące. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee3bcb2f5d2ad93d.html
A jak wyłączasz komputer? Wychodzi na to, że metoda odcięcia prądu. bardziej poważniej. Zobacz tak: przed zamknięciem systemu wyłącz operą, sprawdź czy nie mam jej w procesach. uruchom system jeszcze raz. Albo wersja miękka. Wylogować się. To wystarczy.
Ten komunikat pojawia się przy każdym uruchamianiu opery nawet bez zamknięcia czy wylogowania się z systemu,chyba że przed zamknięciem przeglądarki pozamykam wszystkie otwarte karty ręcznie.
Akurat opera mi sie na angielki przełączyła więc: Znajdź ustawienia użytkownika, i tryb uruchamiania. Jeśli masz 5 to wyskakuje te okienko. Daj na domyślne, lub 3.