Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z dvd w bestplayer 2.105 (beta) • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • LaunchBox • Microsoft OneDrive • vMix Basic • Fast Duplicate File Finder • R-Wipe & Clean • Qimage • MailWasher • Google Maps Downloader
Witam, otórz mam problem w odtwarzaniem oryginalnych płyt DVD w Bestplayerze. Gdy klikam otwórz, i wyszukuję płytę w stacji DVD-rom, pokazują mi się dwa foldery : AUDIO_TS oraz VIDEO_TS. Ten pierszy jest pusty, a drugi jest wypełniony dziwnymi plikami. Czy to oznacza, że poprostu w tym odtwarzaczu nie da się odtwarzać DVD?
gringot napisał(a):Ten pierszy jest pusty, a drugi jest wypełniony dziwnymi plikami.
ten pierwszy jest zawsze pusty. W tym drugim sa właśnie pliki ze struktury dvd. otwórz plik *.vob To są odpowiedzniki np pliku avi. W wyborze plikow daj sobie na szczegóły i ustaw wg. wielkości.
Thunderas, zrobiłem tak jak powiedziałeś. Teraz te wszystkie pliki .vob ostwarzają się w liście po kolei. Jest to 50 maksymalnie 36 sekundowych plików. Tylko, że gdy się odtwarzają słychać tylko dźwięk, a ekran filmu jest czarny.