Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

all player - brak dźwięku. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

all player - brak dźwięku.

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

All Player - brak dźwięku.

Postprzez SerceAniola 12 Lut 2008, 21:19

reklama
Mam problem. Otóż, zawsze jak oglądałam filmy nie było żadnego problemu, az do dziś. ściągnęłam pewien film i nie mam dźwięku. totalnie głucha cisza. ściągnęłam GSpot, ale nie rozpoznaje on jakiego AUDIO kodeka brakuje, podany jest tylko jakiś numer. Czy ktoś potrafi mi pomóc? To pilne.
REGGAE jest radością gdy rzeczywistość to zły sen :)
Awatar użytkownika
SerceAniola
~user

Dołączenie: 15 Mar 2007, 11:27
Miejscowość: mam to wiedzieć?

Postprzez kahoona 12 Lut 2008, 21:34

Zrób zrzut ekranu z informacją G-Spot i z zakładki "Filtry" AllPlayera.

Nie byłoby głupie też podać linki, z jakich ściągnęłaś / forum, z którego był link.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości